Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ...!!

-Λοιπον,απαισιοι αυτοι οι Παλιο Ναζι...Αλλα..Οχι ΟΛΟΙ οι Γερμανοι..Μονο οι Ναζι..!! -Οπωσδηποτε..Εδω..Ξερουμε Γερμανους..Που ειναι ΦΙΛΟΙ της Ελλαδας.. -Ναι βεβαια..Ειναι και πολλοι..Γερμανοι Τουριστες..Που ερχονται εδω..Και αφηνουν τα λεφτα τους.. -Ναι και αλλοι..Που εχουνε αγορασει εδω σπιτια...Και τα εχουνε φτιασει και μενουνε εδω... -Ναι και Αγγλοι και Γαλλοι και..Αλλοι..!! -Και Τουρκοι...!! -Ναι ρε και Τουρκοι..Γιατι;;;Δε θες τα λεφτα τους;;.. -Οπωσδηποτε...Οποιος εχειλεφτα..Τον θελουμε... -Δεν θελουμε τους..Αφραγκους..!! -Ναι..Οπως εκεινοι..Βρωμοκωλοι..Που ερχονταν παλια..Με τα σακκιδια... -Θυμαμαι...Οι ναρκομανεις ολοι...Και σεξομανεις... -Ναι..Και ανωμαλοι..Και κλεφτρονια...Οι Μακρυμαλληδες οι απλυτοι..!! -Ναι..Αυτοι παιδι μου..Δεν επρεπε να ζουν..!! -Μακαρι να μη ζουσε κανενας...!! -Και οχι μονο αυτοι..Και οι αλλοι..Οι αφραγκοι.. -Πιοι;; -Οι Μουσουλμανοι;;... -Ναι μωρε...Και οι Γυφτοι...Κι αυτοι...Και οι λαθροι..Και οι Μεταναστες..Που παιρνουν τις δουλειες και στελνουν τα λεφτα στις Κωλοχωρες τους... -Οι αραπαδες λες..;; -Κι αυτοι και..Ολοι οι αλλοι..!!Να μεινουνε μονο..Οι καλοι,θρησκευαμενοι,νικοκυραιοι..!! -Ναι..Γιατι αυτοι..Ειναι επιθετικοι παιδι μου..Ειναι η θρησκεια τους ετσι..!! -Ξερω...Γι αυτο..Καλα θα κανει ο ΤΡΕΜΠ..Να τους ριξει καννα πυρηνικο να τελειωνουνε..!!. -Ναι ρε..Να ξεβρωμισει ο τοπος..!!..Αλλα..Τωρα φευγω.. -Που πας ρε..Κατσε λιγο.. -Οχι..Δεν μπορω..Πρεπει να παω σε..Εκδηλωση..Με το συλλογο.. -Ναι;;..Γιατι;; -Για τη σφαγη που κανανε οι ΝΑΖΙ στο Διστομο..!!

8 σχόλια:

  1. Στο Δίστομο πάντως μια χαρά τα πήγαν οι ναζί στις τελευταίες εκλογές. Μαχαίρη θέλω να πιστεύω ότι οι διάλογοι αυτοί αφορούν μια μειοψηφία ανεγκέφαλων, αυτή που ψηφίζει με οδηγό το θυμό και την άγνοια. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά προτιμώ να ζω με την ουτοπία πως αυτό το μόρφωμα και οι ιδεοληψίες τους, είναι προσωρινή μόδα που θα ξεφτίσει μαζί με τις παρωχημένες τους εμμονές.
    Τους χαιρετισμούς μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως,καλη μας φιλη..Ο Ραιχ λεει..Οτι ο Ναζισμος και ο Φασισμος..ΔΕΝ ειναι συγκεκριμμεν κυβερνητικα συστηματα..Ειναι εκμεταλλευση των κατωτερων ενστικτων,ανεκδικησης και ακριβως του θυμου..Που λες εσυ..Απο ανθρωπους που προσπαθουν να στηριχθουν απανω σε ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ και θυμωμενους,για να προωθησουν συμφεροντα που τους χρηματοδοτουν..
    Ειναι μια ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ επανασταση,των Αστων που δεν βρισκουν δουλεια..
    Αντι να εχθραφτουνε τα αφεντικα που φερνουν μεταναστες και απεργοσπαστες και δουλευουν στη θεση τους...
    Εχθρευονται ακριβως τους φτωχους και εξαναγκασμενους δουλους που τους αντικαθιστουν..
    Μ αυτον τον τροπο οι πλουσιοι κεφαλαιοκρατες κρατουν σε ασφαλεια τα κερδη τους...!!
    Βεβαιως και ειναι παρανοικο..
    Αφου ο φασισμος των Γερμανων ΠΧ..
    Θα επρεπε να συγκρουεται με τον αντιστοιχο των...Ελληνων..Που ομως ειναι..Ομοιδεατες...!!
    Αυτοι οι Ναζισμοι και οι εθνικιστικες εξαρσεις που ευαγγελιζονται..Οηγησαν στους δυο προηγουμενους πολεμους..Και θα οδηγησουν,ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ..Και στους επομενους..Γι αυτο η Αστικη "δημοκρατια" κραταει τα κρατη..Αφου πραγματικα και οικονομικα πλεον..Δεν υφιστανται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαχαίρη, συμφωνώ με όσα λες και το θέμα είναι πώς θα αντιμετωπιστούν δραστικά!
      Απαιτείται συντονισμένη προσπάθεια από την εκπαίδευση αλλά και άλλους φορείς ή ομάδες.
      Ίδωμεν.

      Διαγραφή
    2. Βεβαια Γλαυκη..Απο την εκπαιδευτικη κοινοτητα με την αληθεια οδηγο

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς η ιδεολογία του φασισμού κατοικοεδρεύει σε πλείστες πτυχές της καθημερινής ζωής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άκου πως την πάτησα ο βλαξ... ήμουν στην ΠΑΜΑΚΑΡΙΣΤΟ για επίσκεψη και ήταν ένα ωραίο ζευγάρι ένας παπούς λευκός και μια μαύρη γιαγιά. και συζητούσα με την ξαδέλφη μου και μου ξεφεύγει... τον αράπη και αν τον πλύνεις... ο μαλαξ ακόμα έχω τύψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑ..Ωραιο...Εγω ειχα Εβραιο ως εργοδοτη...Που μου φωναζε απο το γραφειο του κατι..Ενω ημουν μεσα στο θαλαμο...Και μπαινω λοιπον στο γραφειο...Και λεω..."Με συχωρειτε κυριε Ναχμια..Αλλα εξω..[στο θαλαμο]..Γινεται ΧΑΒΡΑ...!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή