Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΛΗΘΕΙΕΣ......ΠΙΚΡΕΣ...ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ....

Καλε..Παππου...!!
Ναι..Εσυ που..Πας στη Βουλγαρια, να δεις τα...Αξιοθεατα...!![βυζια]
Να κανεις και τα..ψωνια σου φτηνα και ωραια...!!Και να κανεις και τον..Πλουσιο, με τη συνταξαρα σου...!! Ηρθε ωρα, να δεις τα πραμματα αλλοιως, δικε μου...Να βοηθησεις τα παιδια...
Και να αφησεις τα..Γαμπρισματα...Ετσι;;
Eσυ αγροταρε...Κτηνοτροφε και ξενοδοχε...!!
Απο το...καφενειο...
Και με το χαρτι της ετησιας επιδοτησης, στο μαλακο σου χερακι...!!
Οπου οι...Πακιστανοι, ειναι οι αγροτες, και οι βοσκοι...Και συ εισαι...Ο αργομισθος ιδιοκτητης της γης...!!
Πιασε το τρακτερ...Κι ανεβα στο τριποδο...!! Τα λεφτα δεν βγαινουν πια για τα μεροκαματα..!!!..Τερμα το "σημειωμα" του κλεφτη που ψηφιζεις, για να σε πληρωνει...!!!
Και συ...Δημοσιε υπαλληλε...!!!
Δεν ζεις στην..Ελβετια...!!Αλλη καταληξη εχει η χωρα σου...!!Και το μισθιον σου...Λιτο...!!!
Εχεις[ακομη;;] τη μονιμοτητα...Και φυλα τη σαν τα ματια σου...Μη τη χασεις κι αυτη...Και χαθεις τελειως...
Οι σπιταρωνες, με τα Ιταλικα πλακακια...Τα Τζακουζια και τα..τριδιπλα αυτοκινητα...ΤΕΛΟΣ...!!...Τωρα θα δεις, τι πετυχαν οι συνδικαλες, που βριζεις, καθε μερα...!!
Οι..."τεμπελχαναδες" που δε δουλευουνε...Ενω εσυ "σκιζεσαι"...!!!
Τωρα θα μαθεις, επιτελους...!! Και ποιος ειναι ο εργοδοτης σου...Για να του δινεις,ισως, και λιγη σημασια...Ετσι;;;
Εσυ,αστυνομικε...!!...Τωρα πια θα μαθεις...Γιατι φωναζουνε, αυτοι που..βαρας...!!
Τρεις κι εξηντα παιρνετε...Και τον κοσμο δερνετε...Οχι μαθητες του..19 και του 20...Στις σχολες των "ενστολων" πια...Γιατι το καθηκον...Ειναι "κινδυνος θανατος"...Οχι να κανεις τα ψωνια, απο το ΣΟΥΠΕΡ...Της κυριας υπουργου...Φερεις οπλο...Και σε σημαδευουν οπλα...!!
Γι αυτο...Τον Πολιτη...Πρεπει να τον εχεις..συμμαχο...!! Να σου δειχνει, τον παρανομο...Οχι να τον καλυπτει...
Και ο παρανομος...ΔΕΝ ειναι ο διαδηλωτης...!!..Αυτος ειναι συναδελφος εργαζομενος...!!!
Η δουλεια σου ειναι να πιασεις τον κλεφτη...Τον νταβατζη...Τον καλλιεργητη χασις...Τον λαθρεμπορο...Τον διακινητη ασπρης και μαυρης σαρκος...!!! Οχι να βαρας τον συναδερφο σου Πολιτη...Με τον οποιο συμφωνεις στο φιναλε...!!
Εσυ...Τραπεζικε...Και του..."ευρυτερου"...[ΔΕΗ ΟΤΕ ΟΠΑΠ ΟΣΕ ΕΥΔΑΠ...και λοιπα αρχικα...]
Τα ...Προνομια τελος...!! Η δουλεια πληρωνεται...με αυτο που κανεις...Οχι με το...Που δουλευεις...!!!...Αυτα που ΠΟΥΛΗΣΕΣ...Για να πιασεις τη θεση...Πηγαν χαμενα...!!
Σου ειπανε...Οτι θα τρως...Απο τους..μακακες,και συ το...Εφαγες...!!
Τωρα πληρωσε...Αυτους, που ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ...Απο σενα!!...Μακακα...!!
Εσυ του ΤΕΒΕ...!!...καταστηματαρχη, της κακιας ωρας...!!..Που εγινες"αφεντικο" και χειροτερος...Τωρα...!!! Θα κατσεις στην..Ουρα της ανεργιας...Παρεα με τον υπαλληλο σου...!!
Που νομισες, οτι του τα δινεις, απο την καλη σου την καρδια...!!
Αλλοι...Πολυεθνικοι ψαρακες...Θα φανε ΕΣΕΝΑ...Οπως ΕΣΥ...Ετρωγες, τους μικροτερους...
Και το..Διασκεδαζες, κι ολα....!!
Εσυ...Ελευθεροεπαγγελματια...[σιδερα, υδραυλικε...Ηλεκτρολογε..Οδηγε,πλακα,σοβατζη...]
Που "την ειχες καταβρει...Με τους "μαυρους" τους μεταναστες, και τους νεους ανεργους...
Και χρεωθηκες, για να πας διακοπες...Και για να παρεις ΜΠΕΜΠΑ...
Δωσε τωρα τα "επιχειρα"...Μια και ΠΑΝΤΑ...Εργατης ησουνα...!!! Αλλα "στην πορεια" το...
Ξεχασες, κακομοιρη...!!
Εσυ ΜΠΟΥΛΗ...Που εμαθες, να ζεις με τα νοικια, απο τα ακινητα, που σου "αφησε" ο μπαμπας και η μαμα...[απο τη δικη τους τη δουλεια...Και απο τη δικη τους την προσπαθεια...] ΤΕΛΟΣ
Το παραμυθι της...Αριστοκρατικης ιδιοκτησιας...Πρεπει να πιασεις το σφυρι...Για το μεροκαματο...Οχι απο τα νοικια...Να βγαζεις ενα ακινητο, σε δεκα χρονια...!!
Εσυ...Κυρια Ευτυχιδου μου...!!!
Που σε ειχε ο "ανδρας σας" ως τωρα..Βασιλισσα, της γειτωνιας...!! Που δεν δουλευατε...Απο επιλογη...Για να "βρισκεσθε κοντα στα παιδια...Και να επιμελεισθε την αριστη ανατροφη των"...[οχι σαν τις...Αλλες, τις...Ανοικοκυρευτες...Που πανε για δουλεια...Και αφηνουν τα παιδια τους στο δρομο...]
Αφηστε τον καφε...Και την κοινωνικη ενημερωση...Και πιαστε βελονα και σιδερο...!!
"Αι καλαι εποχαι" οπου "αι Αλβανιδαι...Και αι Βουλγαραι" τα εκαναν αυτα...Υπο την "υψηλην" σας εποπτειαν...ΤΕΛΟΣ...!!
Και το Ιδιωτικο Σχολειον...Οπου τα ...Διακεκριμμενα σπλαχνα σας...Θα εγινοντο...Οι αυριανοι ηγεται...ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...!!...Οπως και το διαμερισμα, εις το Λονδινον...Πλησιον της Βασιλισσης...ΨΩΡΙΑΡΑ...!!!
Ακομα και συ...Νυφουλα και κορη...!!! Οπου "ξεφορτωσατε" τον παππου και τη Γιαγια...Με το ΠΙ...Και το ζαχαρο...!!! στα ξενα[κυριολεκτικως] χερια...[πληρωνατε...Γι καθηκοντα...]
Τωρα πρεπει να....Τους μαζεφτε στο σπιτι...!!!
Οχι μονο τα...ακινητα και τη συνταξη...Και το "γερο" στο κεφαλι...!!Οπως επραξε αυτος...Για τη δικη του μητερα...!!
Εσυ...Κρατικοδιαιτε επιχειρηματια...Και επιδοτουμενε, απο δανεικα για...δηθεν εργα...!!!
Δηθεν προμηθευτη του Δημοσιου Τομεα...!!..Δηθεν "επιτυχημενε" της λαμογιας και της εκμεταλλευσης των αλλων[γιατι εμεις οι...αλλοι ειμαστε το κρατος...Κανενας αλλος...]
Ηρθε η ωρα της "κρισης"...
Τα ληγμενα, τα υπερτιμολογημενα...Και τα "μαιμου" τιμολογια ΤΕΛΟΣ...!!

Για ολα τα "παλληκαρακια" και τις κοπελλες...Που...περνουσαν ως τωρα...ζαχαρη...Με τα λεφτα των γονεων...Στην ξεγνοιαστη και υπεροχη...Αιωνια φοιτητικη ζωη...!!
Τους Γκατζετακηδες...Των τελευταιων "μοντελλων" των κινητων και της...24 ωρου συζητησης στο Φεσι μπουκ...!!
Ηρθε η ωρα να παραγουν...!!!...Να δουλεψουν, για να σπουδασουν...Οχι να μας δουλευουν...Οτι δηθεν σπουδαζουν...!!!

Ειτε καταπεσει αυτο το Αστικο συστημα...Οπως θεωρω και πιο πιθανο...!!
Ειτε διατηρηθει, επ ολιγον...Σαν δικτατορια, των πολεθνικων...!!!

Παρτε το ειδηση...!!
Τα χρυσα αυγα της κοττας του Καπιταλισμου...Και του ακρατου ανταγωνισμου...Που πιστευατε ως τωρα, με φανατισμο[Εσεις ησασταν παντα οπαδοι του...Οχι εγω...]...Τελειωσαν...!!
Οπως τελειωσε και η δυνατοτητα του...ΦΑΔΕΡ...Να σας εχει αργομισθους...Στη δικη του...
Η σε κρατικη, η δημοτικη..."επιχειρηση αναπτυξης..."

Η δουλευετε...!! Η θα μεινετε σε κουτα..!!
Ο καπιταλισμος ΣΑΣ...Ειναι...ανθρωποφαγος...!!!

ΜΟΝΟ απο ζωες ανθρωπων τρεφεται...!!!
ΜΟΝΟ με ανεργους επιβιωνει και "αναπτυσσεται"...
ΜΟΝΟ με υπερσυγκεντρωση του πλουτου...Χαιρεται...!!!

Και σεις...."Επιφανεις γονοι"...
Ειστε μικρες..."ψειρες"...!!! Για πατημα...!!



10 σχόλια:

  1. Mαστορα καλημερα.
    Ξερεις-ξερουμε, οτι στον ανθρωπο του αρεσουν οι ''μιμιτησμοι'', εδω και 31 χρονια εχει επιδοθει η εκαστοτε κυβερνηση σε διαφθορα των συνειδησεων, π.χ κυριαρχος λαος, ο ενας, η αστυνομια υπερανω ολων, ο αλλος, Τσοβολα δωστα ολα, παλι ο πρωτος, ισχυρη οικονομια ο τριτος, η Ελλαδα μπορει και θελει να ειναι η ατμομηχανη των Βαλκανιων, ο τεταρτος----αυτος ητανε υπουργος των εξωτερικων ''τοτε'', ''ανοιξε'' τα συνορα, παει για νεος ''κυβερνητης''----η Ευρωπη μας εχει αναγκη, ο πεμπτος και ο ''εσχατος'', λεφτα υπαρχουν, οταν λοιπον αυτοι που τους εχεις ορισει με την ψηφο σου σε ''παραμυθιαζουν'' και στο παιχνιδι αυτο παιρνουν μερος τα προπαγανδιστικα γ...καναλα και οι φυλλαδες του περιτυλιγματος ''ιχθυων'', συν οι τραπεζες-τοκογλυφοι να σε εχουν στενο μαρκαρισμα, παρε και συ, διακοποδανειο, εορτοδανειο, παρε οπως λες ''μπεμπα'', αφου εχει η δακτυλογραφος στην Γερμανια, ε, για σκεψου----σχημα λογου το για σκεψου---- ''μιμιτιζεις'', η οχι, τα κομμουνια θ'ακουγε ο κοσμος, που φωναζαν για ''στρατιες'' μεταφερομενων ψηφων----θυμασαι ποσο μεγαλωνε η Θεσσαλονικη καθε προεκλογικη αναμετρηση?
    Ελεω Λαλιωτη, Παναγιωτοπουλου και Μπιρσιμ, απο το πασοκ και μια απο τα ιδια με την ν.δ, 2.000.000 εκ. ντουνιας, σε μια πολη τοτε 500.000 κατοικων----εκπαιδευσαν τρεις γεννιες με ΨΕΥΤΙΚΑ ''ΣΤΟΙΧΕΙΑ'', σε συνεργασια με τα αρχιλαμογια της τοτε ΕΟΚ, τωρα Ε.Ε.
    Αλλωστε για να βγαινουν στην εξουσια, επρεπε να δωσουν κατι τι και στον αγροτη----θυμασαι την Ελλαδα του '70----επρεπε να δωσουν παροχες και μονιμοτητα στον δημοσιο υπαλληλο----σιγουρα ψηφαλακια----και εφ'οσον δεν υπηρχε ''πατεντα'' για τους ελευθερους επαγγελματιες τους ''ανοιξαν'' τα ματια για να δουλευουν χωρις αποδειξεις, βολευε-βολευει και οι κυβερνωντες με το μεγαλο κεφαλαιο εκαναν-κανουν παρτι με τους κατευθυνομενους, περαν του ατλαντικου, εξοπλισμους του στρατου, τους ''διαγωνισμους'' για τροφοδοσια των νοσοκομειων, των, των, των, πασης φυσεως δημοσιων οργανισμων.
    Αρα το σχεδιο ηταν και ειναι η φθορα των συνειδησεων και το ξηλωμα της αλληλεγγυης των ανθρωπων που αποτελουν την εργατικη-εργαζομενη ταξη.


    Για τον παππου που ''γαμπριζει'' ''φταιει'' το.................................................................Βιαγκρα, αστον λιγο να χαρει, ποσο ακομα θα ''ποτιζει'' τον ''κηπο''? Εδω λιγο ζηλευεις, η λαθος σε ''πιανω''???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαστορα εγω θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου και θα πω οτι υπηρχε μια μειοψηφεια που ειχε δει το ονειρο που πηγαινε και τα ελεγαv αλλα ολοι αυτοι που σημερα βριζουν τοτε τους κοροιδευαν.
    Το προβλημα μου δεν είναι να αλλάξουν ολα αυτα που λες -νομοτελειακα θα εκλεινε ο κυκλος της υπερβολης καποτε.
    Σε μια χωρα που δεν υπαρχουν δουλειες και δεν υπάρχει τιποτα που να δειχνει οτι θα αρχισει μια υποτυπωδης αναπτυξη μεσα απο οσα κακως ή καλως συμβαινουν ,που θα απασχοληθει αυτος ο κοσμος;
    Γιατί το προβλημα πολλων τωρα δεν ειναι να εχουν τα απιστευτα περιττα ή τα αμετρητα αλλά να εχουν ενα μεροκάματο.
    Αν μας εξασφαλίσουν ενα μεροκάματο σιγα σιγα θα την βρούμε την ακρη μας και ισως χτισουμε κατι πιο σωστα απο τους παλιοτερους.
    Αυτο είναι το βασικο ζητούμενο τουτη την στιγμη μαζι με τον σεβασμο στην αξιοπρεπεια αυτων που χρονια τωρα ειναι οι μη προνομιουχοι.
    Οι επαναστασεις και οι ανατροπες απο αυτες τις ομαδες γιναν ιστορικα παντου γιατί μπορει να εχεις λίγα -αυτο δε σε κανει και λιγοτερο ανθρωπο σε σχεση με τους υπερεχοντες,ουτε σε καθιστα αιωνιο "εξυπηρετητη" των βρωμικων συναλλαγων της εξουσιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε μαχαίρη... ο κόσμος σου λέω, είναι ένας μεγάλος λάκκος με σκατά.
    Το τι ιστορίες ακούω.. μα τι να πω και τι να ομολογήσω που λένε.

    Κι αυτός ο Θεός αρτηριοσκλήρωση έχει, τι να περιμένεις από θνητούς..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να ρθούνε τα πάνω κάτω
    και να στρωθούμε όλοι στη δουλειά.
    Μα που να τη βρούμε κι αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΗΤΡΗ...
    Τι λεω...Κι εγω τα ιδια λεω...!!
    Η φθορα των συνειδησεων...!!
    Αλλα αυριο θα δουμε, αυτους που τα ελεγαν...
    Και κανεις δεν τους ακουγε..!!
    Γιατι ολοι ειχαν..Ξυλινα αυτια...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕΦ...
    Εσενα να μου επιτρεψεις...Να απαντησω με αναρτηση...!!
    με λιγα λογια...οπως ελεγε και η μανα μου...Που ειχε περασει πολεμους και εμφυλιους...!!
    "Οχι οπως εμαθες...Οπως βρηκες..."
    Παραχωρησεις, φιλε..!!
    παραχωρησεις, στα οσα ξεραμε...!!
    Μηπως και παρουμε μια ευκαιρια..!!
    Μηπως..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΗΤΡΑ...
    Ο Θεος ειναι η συνειδηση μας...!!
    Η εντικτωδης επαφη και γνωση του καλου..Σαν εννοια...!!
    "Ουδεις εκων κακος.."..
    Θυμασαι...Απο την Αντιγονη...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΡΕΖΙΑ...
    Λοιπον να δεις...Πιστευω οτι θα πανε ολα καλα..!!
    Εξ αλλου..Το αγχος σκοτωνει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nεφελη..
    Ευκολες κριτικες..Γι αυτους που αληθινα φταινε..
    Τους επιφανεις..Που δεχτηκαν να γινουν οργανα..
    Στα χερια των εξυπνων...Οι εξυπνοι..Που αποδειχτηκαν τελικα χαζοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή