Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

..ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ...

Πως θα περασετε...Με πιο λιγα λεφτα...;;;
Μα...
Ειναι ευκολο, και απλο...!!!
Ακολουθηστε τους πιο κατω απλους κανονες...!!!

1-
Μην...Τρωτε καθε μερα...!!
Τι κακο συνηθειο ειναι αυτο...!!
Οδηγει σε..Χοληστερινες...Ζαχαρα...Και παχυσαρκιες...!!!Να τρωτε....μερα παρα μερα...!!
Να ακολουθειτε τις...Νηστειες της Εκκλησιας...Και να πινετε...Πολυ νερο...Με ψωμαρες μεσα....Για να φουσκωνετε...!!!Ετσι...Θα κανετε οικονομια...θα αδυνατισετε...Και θα σωσετε και την ψυχη σας...!!!

2-
Να πηγαινετε επισκεψεις...Το μεσημερι...Και την ωρα του δειπνου...!!
Ετσι θα γλυτωσετε ενα γευμα...Και θα κοινωνικοποιηθειτε κι ολας...!!!
Να λετε στην οικοδεσποινα...Ποσο καταπληκτικα μαγειρευει...Μηπως σας βαλει και σε κανενα ταπερ...Να παρετε και για το σπιτι...!!

3-
Οταν πηγαινετε στο κεντρο[Συνταγμα, Πλατεια βαθη..Μοναστηρακι..Θησειο..]Να...
Σαβουρωνετε και κανενα Περιστερι...!!!
Καλιγωστε τα...οταν ερχονται πανω σας, προτεινοντας τους λιγους σπορους...!!
Γινονται πολυ ωραια..με ρυζι και σκορδα...!!

4-
Φερτε απο το χωριο...Καμμια γαλοπουλα...Καμμια κοτα...και κανα κουνελι...!!
Θα χρειαστουνε...!!..Εκμεταλλευτειτε την ταρατσα...Τα μπαλκονια...Και τους ακαλυπτους...!!

5-
Πηγαινετε στο χασαπη...Στο μπακαλη και στο φουρνο...Και διαδωστε, οτι εχετε σκυλο...!!Και μαζευετε κοκκαλα..Κιμαδες και τα τελευταια κομματια απο τα..Μασουρια της παριζας...!!Καντε τα κοκκαλα βραστα...Και τα αλλα στη σχαρα...!!!

6-
Παρτε τις ταβερνες της γειτωνιας σας...Και μαζευετε...Αποφαγια...!!!Δηθεν για το σκυλακι σας...Καμμενα και ληγμενα...Ολα τρωγονται...Με μπολικο πιπερι και σκορδο...!!!

7-
Πηγαινετε στη...Λαικη...Την ωρα που κλεινει...!!
Θα μαζεψετε πολλα τροφιμα...Απο τους παγκους των εμπορων...Και φρουτα...Δωρεαν...!!

8-
Μην..μενετ μονος σας...Ζητηστε συγκατοικους..Και μοιραστειτε τον χωρο σας...Και τα εξοδα...[νοικι-ρευμα-νερο-θερμανση...]

9-
Κλεψτε ενα καρροτσακι απο ενα σουπερ μαρκετ...Και μαζευετε κουτες..Χαρτια σιδερα και ακουμινοκουτια απο μπυρες και αναψυκτικα...Βγαζετε λεφτα...και ωφελειτε και το περιβαλλον...!!!

10-
Αν εχετε συμπαθες και αξιολυπητο παρουσιαστικο...Ζητηστε απο τους...Συνανθρωπους σας...να σας παρουν..Εστω ενα σαντουιτς...Πλησιαστε κυριως...Συνταξιουχους...!!



Βεβαιως και...Κανω πλακα...!!!

Αλλα δυστυχως...Ολα αυτα...Τα εχω δει, να γινονται ΗΔΗ....!!!
Και πολυ χειροτεροτερα απο αυτα...!!!

Κι ακομα...Κανενα μετρο του μνημονιου 2....
Δεν εχει εφαρμωσθει...!!!

KORAGIO ELLHNESSSSS...!!!

Ζησε Μαη μου...Να φας τριφυλλι...Και τον Αυγουστο σταφυλλι...!!!
Ελεγε ο φτωχος αγροτης...Στο γαιδαρο του...Που τον ελεγαν ΜΑΗ....!!
Αφου δεν ειχε...Για να αγορασει φυραμα...Για να φαει ο Μαης...Το χειμωνα...!!!

Ομως ο Μαης...!!!.....Δεν αντεξε, μεχρι τον Μαη....!!!

Εμεις θα αντεξουμε...Ως το 2025...;;;;;

19 σχόλια:

  1. Mε το νουμερο 9 δεν νομίζω ότι θα βρούμε θέση εργασίας συγγνώμη ξέμπαργκο καροτσάκι ήθελα να πω τάχουν πιασει όλα οι Μαυρούληδες!

    Εμείς θ'αντέξουμε...οι ραγιάδες άντεξαν πάνω απο 4 αιώνες,και μεις μέχρι το 2025 δεν θα αντέξουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα συνάδελφε.

    Ευρηματικός και πολυμήχανος όπως πάντα φίλε. Και το χιούμορ σου δηλητηριώδες.

    Έχω όμως μια διαφωνία (κάποιοι με λένε αγύριστο κεφάλι, γι' αυτό το λόγο):

    Δεν είμαι διατεθειμένος να "αντέξω" (με την έννοια του "αποδεχτώ") όσα με προορίζουν... ν' αντέξω. Πιστεύω ακράδαντα πως μπορούμε να τους τρίψουμε στη μούρη όλα όσα μας καλούν ν' αντέξουμε, και να βάλουμε αυτούς σε μια... δοκιμασία αντοχής! Των "μέτρων" που θα τους επιβάλουμε εμείς, ο λαός.

    Κάτι βέβαια αυτό, δεν μπορούμε να το κάνουμε... "όλοι μαζί", γιατί είναι καθαρό και γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο καθαρό, πως εμείς, οι εργάτες αυτής της πατρίδας, δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό με ό,τι αυτοί, οι... "υπερπατριώτες", επικαλούνται.
    Όποιος καταλάβει, έχει ελπίδα. Οι υπόλοιποι ας αρκεστούν να μετράνε μέρες, μήνες, χρόνια, μέχρι το...2025. Αν πιστεύουν πως τότε... θα "έχουμε"... "ανάπτυξη"!!!

    Επέτειος της ίδρυσης της ΕΠΟΝ σήμερα, φίλε μαχαίρη. Πόσα μαθήματα παρέδωσε αυτός ο λαός και η νεολαία του, σε όλον τον κόσμο!
    Πόσα μαθήματα παραδίδει σήμερα στους κατοίκους αυτής της χώρας!
    Δεν είχαν αντοχές αυτά τα παλληκάρια; Είχαν. Αντοχές όμως, όχι στην υποδούλωση και τον αφανισμό.
    Αντοχές στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, την ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!
    Στα μαθήματα όμως, που λέγαμε πιο πάνω, κάποιοι πάντα θα την κάνουν... "κοπάνα"!

    Καλή δύναμη φίλε μαχαίρη!
    "ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ" ΕΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ""Κάτι βέβαια αυτό""!!!

      ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ!

      Το σωστό βεβαίως είναι:

      "Και βέβαια αυτό"

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  3. Το 2025 τι θα γίνει Μαχαίρη,
    θα τρώμε με χρυσά κουτάλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχθές διάβαινα αργά το βράδυ την Σταδίου. Από τον Ιανό μέχρι την πανεπιστημίου πόσες γωνίες είναι;
    Ε, από την μια πλευρά του δρόμου μόνον, μέτρησα 14 άστεγους που κοιμόνταν κατάχαμα στο πεζοδρόμιο.
    Αρνούμαι να συνηθίσω αυτήν την εικόνα, αρνούμαι να συμβιβαστώ με την βαρβαρότητα, αρνούμαι να πάρω μέτρα για την "επιβίωσή μου".
    Και αυτό το αρνιέσαι και συ Μαχαίρη, και κάποιοι άλλοι φίλοι όπως ο Οικοδόμος ας πούμε που το τονίζει.
    Αλλά σε μας που αρνούμαστε πέφτει το χρέος, να εξηγήσουμε και στους "άλλους" ότι δεν αξίζουν τέτοια μεταχείριση ότι έχουμε την δύναμη να ανατρέψουν τα σχέδιά τους,έχουμε την δύναμη να τους ανατρέψουμε.
    Και οι "άλλοι" που πρέπει να τους πάρουμε με το μέρος μας, φυσικά δεν είναι ούτε οι συμβιβασμένες εξουσίες, ούτε οι εκπρόσωποί τους, ούτε πολιτικά συμβιβασμένοι ηγέτες "Αριστερών" παραφυάδων, ούτε συνδικαλιστικές ηγεσίες συνεργάτες της εργοδοσίας.
    Οι "άλλοι" είναι σάρκα από την σάρκα μας, είναι η εργατική τάξη, είναι ο κόσμος του μόχθου,είναι οι φυσικοί μας σύμμαχοι που έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να πούμε ας κόψουν το σβέρκο τους, γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα μπροστά.
    Πάμε γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καπετάνισσα καλησπέρα.
      Συμφωνώ με αυτό που γράφεις:
      "σε μας που αρνούμαστε πέφτει το χρέος, να εξηγήσουμε και στους "άλλους" ότι δεν αξίζουν τέτοια μεταχείριση ότι έχουμε την δύναμη να ανατρέψουν τα σχέδιά τους,έχουμε την δύναμη να τους ανατρέψουμε."

      Συμφωνώ και με αυτό:
      "Οι "άλλοι" είναι σάρκα από την σάρκα μας, είναι η εργατική τάξη, είναι ο κόσμος του μόχθου,είναι οι φυσικοί μας σύμμαχοι που έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να πούμε ας κόψουν το σβέρκο τους, γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα μπροστά."

      Ξέρεις πιο είναι το θέμα όμως; Το να πειστούν κάποιοι από αυτούς τους… "άλλοι". Ειδικά όσοι ζούσαν σε μια "αφασία" τόσα χρόνια, και ξαφνικά ξύπνησαν. Θέλουν (;), νομίζουν, πιστεύουν, πως θα "ανατραπεί" αυτό το σύστημα... εδώ και τώρα, αν... αν… φυσήξουμε όλοι μαζί έξω από τη βουλή. Και απαξιώνουν ειρωνικά ιδεολογίες και αγώνες δεκαετιών, των κομμουνιστών, τους "βγαίνουν" κάργα από τ' αριστερά, στη φρασεολογία εννοείται, βρίσκουν «ενόχους» βαθιά «κρυμμένους» στην ιστορία, και στο τέλος, όταν το ΚΚΕ... δεν μπορεί (!!!) να τους... ακολουθήσει (στην… επανάσταση) γιατί... στηρίζει τη Βουλή και το... σύστημα, βρίσκεται αυτό στη θέση του (τουλάχιστον) συνυπεύθυνου για όσα ζούμε. Κάποια πράγματα καπετάνισσά μου, «πρέπει» να τα καταλαβαίνει όποιος διαθέτει κοινό νου, από μόνος του. ΑΝ θέλει να τα καταλάβει. Εκμεταλλευτές και καπιεσμένοι, δεν είμαστε… όλοι μαζί… μια… ωραία ατμόσφαιρα. Επίτρεψέ μου, να μην νιώθω ενοχές, αν δεν μπορώ να πείσω αυτούς. Να «υποφέρω» μέσα μου γι’ αυτό, ναι, αλλά να έχω πεντακάθαρη τη συνείδησή μου. Όχι άλλο… κάρβουνο… με όσους νομίζουν πως με τις συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή, κάποια Σαββατοκύριακα, εξαντλούν το χρέος τους απέναντι στο μέλλον. Έχεις την συντροφική μου αγάπη.
      Καλή δύναμη!

      Διαγραφή
    2. Σύντροφε οικοδόμε.
      Η δική μας ιδεολογία είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη.Είναι η επιστήμη του ιστορικού υλισμού είναι η επιστήμη της πολιτικής οικονομίας έχει αρχές κανόνες νομοτέλειες.
      Δεν είναι λογοτεχνία δεν είναι φιλολογία.

      Το ΚΚΕ καθοδηγείται από την επιστημονική θεωρία του Μαρξισμού - Λενινισμού.....Το ΚΚΕ σήμερα αγωνίζεται για την συσπείρωση των εργαζομένων,όλων των αντιιμπεριαλιστικών αντιμονοπωλιακών δημοκρατικών δυνάμεων,για την εγκαθίδρυση της αντιιμπεριαλιστικής αντιμονοπωλιακής δημοκρατίας του λαού.

      Δεν θα κουραστώ να το γράφω:
      "Το κύριο και βασικό καθήκον μας είναι να βοηθούμε την πολιτική ανάπτυξη και την πολιτική οργάνωση της εργατικής τάξης.
      "Όποιος βάζει αυτό το καθήκον σε δεύτερη μοίρα και δεν υποτάσσει σε αυτό όλα τα μερικότερα καθήκοντα και τις διάφορες μορφές πάλης ,ακολουθεί στραβό δρόμο."
      Λένιν
      Το σύστημα έχει στην διάθεσή τους τόσους και τέτοιους μηχανισμούς, που μπορεί και αποπροσανατολίζει, μπορεί και χειραγωγεί συνειδήσεις.
      Σε αυτές τις συνειδήσεις εμείς είμαστε που έχουμε χρέος να παρέμβουμε.
      Και εν πάση περιπτώσει σήμερα και κάτω από αυτούς τους μηχανισμούς του συστήματος, η λαϊκή συνείδηση είναι αυτή που είναι, δεν μπορεί να ερμηνεύσει, δεν μπορεί να κατανοήσει τις νομοτέλειες, δεν θέλει να ξεβολευτεί(;) από πια βολή άραγε;
      Ο κόσμος ακριβώς μην μπορώντας να ερμηνεύσει δεν ξέρει από που να κρατηθεί.
      Και ας πάρουμε υπ΄όψην μας ότι όταν κάποιος είναι "αμάθητος",έχει άγνοια από τις ιστορικές νομοτέλειες,και που να τις μάθει, βρίσκει άλλοθι για να συνεχίσει να μένει αμάθητος, να επιλέγει τις εύκολες ανέξοδες λύσεις,που όχι μόνον δεν δίνουν διέξοδο στα λαϊκά προβλήματα αλλά επιδεινώνουν την κατάσταση της εργατικής τάξης και μαζί με αυτούς και την δική μας ζωή.
      Μας συμφέρει κάτι τέτοιο;
      Ας λάβουμε υπ΄όψη μας ακόμη και αυτό. Όσο εξαθλιώνεται η εργατική τάξη, τόσο και οδηγείτε στην λουμπενοποίηση και τότε .......

      Για να κλείσω θα παραθέσω μια ακόμη ρήση του Λένιν:

      [..] Αλήθεια σκεφτείτε καλά τις υποχρεώσεις που επιβάλλει στο κόμμα το γεγονός ότι έχει πια να κάνει με μάζες και όχι με ομίλους.
      Για να γίνουμε κόμμα μαζών,όχι μόνο στα λόγια, πρέπει να προσελκύουμε σε όλες τις κομματικές υποθέσεις όλο και πιο πλατιές μάζες,ανεβάζοντας τις συνεχώς από την πολιτική αδιαφορία,στην διαμαρτυρία και στην πάλη,από το γενικό πνεύμα διαμαρτυρίας στην συνειδητή αποδοχή των σοσιαλδημοκρατικών (Κομμουνιστικών) αντιλήψεων,από την αποδοχή των αντιλήψεων αυτών,στην υποστήριξη του κινήματος,από την υποστήριξη του κινήματος,στην οργανωμένη συμμετοχή στο κόμμα.
      Μπορεί να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα,χωρίς να δοθεί η πιο πλατιά δημοσιότητα στα ζητήματα που από τη λύση τους εξαρτάται αυτή ή εκείνη η επίδραση πάνω στις μάζες;
      Οι εργάτες θα πάψουν να μας καταλαβαίνουν και θα μας εγκαταλείψουν,σαν επιτελείο χωρίς στρατό...[..]

      Β.Ι.Λένιν ......."Ισκρα"αρ.φύλλου 53 25/11/1903 Άπαντα, 5η Ρωσ.έκδοση,τόμος 8ος, σελ.93-97
      Να είσαι καλά.

      Αν θέλεις,μην βαρεθείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το λινκ νομίζω ότι αναφέρετε με σαφήνεια στα ζητήματα αυτά και έχουν ενδιαφέρον και τα σχόλια.

      http://blackbedlam.blogspot.com/2011/05/blog-post_23.html

      Διαγραφή
  5. Μαστορα καλησπερα, οτι εγραψες παλι εγραψες, αλλα και ''αυτος'' ο οικοδομος, εριξε ''δοξαριες'' θαυμασιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαχαίρη μου, πάντα σπουδαία πένα και χιούμορ...πικρό βέβαια σε αυτή την περίπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπον ΚΑΡΥ...Να μην αναλυσουμε εδω...ΠΩΣ αντεξαν...ΠΟΙΟΙ αντεξαν...Και ποσοι...Και πως...Απο το σκοταδι των τεσσαρων τουλαχιστον αιωνων...!!
    Τα ξερεις καλυτερα απο μενα...!!
    Ουτε και το 2025 ειναι..Οροσημο αναπτυξης...!!
    Οπως επισημαινει οραιοτατα η ΦΡΕΖΙΑ πιο κατω...!!
    Ολοκληρη η Ευρωπη γεμισε πολεις ελληνικες...Απο τους εμιγκρεδες Ελληνες που εβγαλαν τους ευρωπαιους απο το σκοταδι του Μεσαιωνα...!!

    Για να μας λενε σημερα...Λιγωτερο ευρωπαιους...!!
    Αυτοι που...Χωρις εμας...Θα ηταν σημερα ακομα...
    Στο ελεος των Καλβινιστων Ταλεμπαν...Και των Παπικων οπλισμενων μοναχων...!!!
    Ασε καλιτερα να σταματησω εδω...
    Γιατι ανεβαζω πιεση...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε ΟΙΚΟΔΟΜΕ...
    Το ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ κρατος της Δεξιας...
    Με την αδιαρρηκτη κλειδαρια του φοβου των μαζων...
    Κυριαρχει...
    Και φοβαμαι πως με συμμαχο την πεινα...Την ανεχεια και τις διαρκεις σφαλιαρες...Σε καθε "δοση" της..."βοηθειας"...
    Θα γιγαντωνεται περισσοτερο...!!

    Το "ξεσαλωμα" της εργοδοσιας...Που εκανε ηδη προσληψεις με μειωμενα μεροκαματα...Οι απειλες για "λουκετα" και οι στριγκλιες του..Βιετναμεζου
    Γενιτσαρου...Συμπληρωνουν το τοπιο...!!
    Κι ακομη...Οι Πασοκοι ειναι...Περισσοτεροι απο τους Κομμουνιστες φιλε...!!

    Κι εδωε ιναι Αστικη Δημοκρατια των πλειοψηφιων...Των εκλογικων νομων...!!!

    Με φανατικους πιστους...Το 70% του εκλογικου σωματος...!!!

    Γι αυτο...Μιλαμε...
    Μιλαμε παντου...Οπως λεει η φιληναδα μου...Η ΒΒ..
    Στους τοπους δουλειας...Στη συνοικια...Στο δρομο...Στο καφενειο...
    Αρχιζοντας απο τους Αστεγους...Και τους αδυναμους...Που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....!!!

    Και πολλοι...Τους θεωρουν ακομα...Τους ιδιους,υπευθυνους...Για την κατασταση τους...!!

    Η ΕΠΟΝ λες φιλε...!!!
    Και καλα λες...Ποσα μαθηματα εδωσε...!!!
    Αλλα...
    Βλεπεις αυτοι...Ειχαν απεναντι τους...

    ΚΑΝΝΕΣ ΠΟΛΥΒΟΛΩΝ...!!

    Ενω τωρα, ο καθ εις φοβαται...Μη σκισει το καλσον...!!..Και κρυβεται πισω απο την Ιδιοκτησια, δυο σειρων τουβλων...Που "καταφερε"

    Δουλευοντας σκληρα...!!

    [συνεχιζεται]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ οικοδομο...

    Αντιθετα απο σενα...Εχω την αποψη...Να μιλαω πλεον...ΜΟΝΟ σε ΜΗ κομμουνιστες...!!

    Διοτι εμεις, οπως εχω γραψει...Την επιλογη μας...Την εχουμε ΗΔΗ κανει...!!!

    Αλλα δυστυχως...Η επανασταση...ΔΕΝ θα γινει απο μας...!!

    Θα γινει απο τους...Αλλους...Που θα καταλαβουν, ισως, και οποτε...!!!

    Οτι αυτα που θεωρουσαν ως τωρα...Αυτονοητα...!!

    Ησαν απλως...Ανοητα...!!!

    Θα γινει απ αυτους που θα ΑΡΝΗΘΟΥΝ τα εχητα τους...Σαν μια κληρονομια χρεων...Και ελαττωματων...!!!

    Που πρεπει να απορριψουν...!!!

    Οχι...Γιατι οι κομμουνιστες εχουν δικια...!!!
    Ουτε γιατι οι γκαντεμηδες..Εμεις..Σαν Κασσανδρες...!! Ολα τα βλεπουμε μαυρα κι αραχλα...!!!

    Αλλα απλως διοτι ο δρομος της Αστικης Αναπτυξης...!!
    Με τον βουλευτακο μας...
    Τον ανθρωπο μας στο Δημο...
    Και τον "γατο" το λογιστη μας..Που "βολευε" τα τιμολογια και τα...Μικροσυμφεροντα μας...Τελειωσε...!!!

    [συνεχιζεται]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωχ! Μαχαίρη μου συγνώμη δεν είδα ότι έγραφες σε συνεχειες και παρεμβάλεται τώρα το δικό μου σχόλιο.
    Διάβασα το σχόλιό σου μέχρι και το δεύτερο μέρος και οφείλω να ομολογήσω ότι το συνυπογράφω τόσο στο σύνολο του όσο και στα επί μέρους ....εφαρμοστηκά άρθρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ οικοδομο...
    Το γιγανταιο υπερσυγκερντρωμενο...Υπερδιεθνοποιημενο Κεφαλαιο...Με τη μορφη απροσωπων ΦΑΝΣ..Και ΑΓΟΡΩΝ...Που εχουν οργανα και υπαλληλους Ισχυροτερους απο τους πρωθυπουργους των Κρατων...!!
    Επιτασσουν...
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των Κρατων...!!!

    Στο επιπεδο των..Τυποποιημενων εξειδικευμενων...
    "σωματειων παραγωγης"
    ΠΧ...
    Ελλαδα...Γκαρσονια, ΣΠΑ..Κουζινες,διατροφη, Φυση...Ψυχαγωγια...!!!

    Γερμανια...Εργατες Μεταλλου...

    Σουηδια...Κοντραπλακε..!!

    Βελγιο..Ορυχεια...

    Ελβετια..Κεφαλαια...

    Αγγλια..Εμποριο...

    Κινα...Εργοστασια παραγωγης αγαθων...

    Ινδια...Υφαντουργια...

    Και παει λεγοντας...!!!

    Με ...Κομμουνιστικους μισθους...Και Καπιταληστρικα κερδη...!!!

    Ολα τα λεφτα..Σε μια απροσωπη ελιτ...
    200000 πολυεκατομμυριουχων...Που...

    ΘΑ ΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....!!!
    Απο τα δισεκατομμυρια των εργατων-Δουλων...!!!


    Η Αστικη ταξη, που πεθαινει..Θα αντικατασταθει, απο μια ταξη...

    ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ.Φρουρων...!!!
    Χωρις Πατριδα...Χωρις συνειδηση...Χωρις ενδοιασμους...Χωρις αισθηματα...!!
    Που θα εμποδιζει καθε επαφη...Των δυο κοσμων...!!!

    ΑΥΤΑ...Πρεπει να καταλαβουν οι...ΜΗ κομμουνιστες...!!!
    Που πληρωνουν..Για στεγαστρο...Πανω απο την...Πισινα...Τα διπλα απο αυτα που θα εδιναν...Φορο...Για την πισινα...!!!
    -Που.."χρεωνουν" το αμαξι του...κανακαρη στην εταιρεια..
    -Που στελνουν τα λεφτα.."εξω" να τα "σωσουν"
    -Που αγοραζουν..Διαμαντικα και "πλακες" χρυσου...
    Και φυλανε τα εχητα στο Σεντουκι...!!!

    Αυτοι επιτελους...πρεπει να καταλαβουν...

    ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ τους...Στην "Αναδιαρθρωμενη" οικονομια...!!!

    ΚΑΝ δεν θα τους αναγνωριζουν...!!

    Αφου η αγωνια και ο αγωνας που θα δινουν καθημερινα...Για 300 ΕΒΡΩ το μηνα...

    ΟΠΟΥ ΓΗΣ...Και να τους στειλουν...!!!

    Θα ειναι σημαντικοτερη παραμετρος...Απο την..Παρωχημενη ιδεα της οικογενειας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ ΒΒ...
    ΑΡΝΙΕΜΑΙ...Μου λες φιληναδα...!!
    Συντροφισσα...!!

    Και πολυ σωστα κανεις, λεω...!!!

    Αλλα..Τι θα κανεις...Αν σε.."βαλουν στη Γωνια"...
    Σου "κοψουν" το εισοδημα...Σου κοψουν το ρευμα,
    σου παρουν τη στεγη...Και δεν εχεις να φας...
    Να πληρωσεις σπουδες...Γραμματια, χρεη φορους
    Ουτε για υγεια, φαρμακα...
    Ουτε για να πας με το λεωφορειο..Να δεις το παιδακι σου;;;

    Οταν θα σε βρισουν...!!

    ΑΝΙΚΑΝΗ ΜΑΝΑ....!!!
    ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΠΑΤΕΡΑ...!!!

    Οπου δεν..."φροντισες" να εχεις.."τον τροπο σου"
    Να "βολεψεις" η να "βολευτεις"...

    Στο χαος που ερχεται...!!!;;;;;

    -Εγω...Φευγω για δουλεια...!!
    Μου λεει η μεσαια κορη μου...Φοιτητρια, που δουλευει σερβιτορα...!!!
    Εσυ...Λεγε τα...Δικα σου...Και...Οταν τελειωσεις...Παρε κι ενα εικοσαρι...Να φερεις "μπουκαλα" να ζεσταθουμε...!![θερμανση υγραεριου]

    ΤΕΡΜΑ τα μαθηματικα και τα Λενινιστικα, απο σημερα...Απο μενα...!!!

    Θα λεω στους..ΜΗ κομμουνιστες, που...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να καταλαβουν...!!!

    ΜΟΝΟ ΑΠΕΙΛΕΣ απο δω και περα...!!!

    -Εκλεισε η ΔΩΔΩΝΗ....
    -Απουλητες οι..πατατες, στο Νευροκοπι...
    -Υφεση 6%..
    -Λουκεττα 160 000 μαγαζια...!!
    -300 000 γυρισαν στα..Ερημα χωρια τους να..Ανταγωνιστουνε τους..Αλβανους που αφησαν εκει...!!
    -200 000 Αστεγοι...
    -Παγκοσμιο ρεκορ..Στις αυτοκτονιες...
    -Καταρρεουν τα κεντρα ψυχικης υγειας...!!
    ΠΙΣΩ στα ιδρυματα...Οι ψυχασθενεις, των προγραμματων αποιδρυματοποιησης...!!
    -Πεινανε τα παιδια ΣΑΣ στα σχολεια...
    -Σε..Φωτοτυπιες...Η σιτιση των φοιτητων...!!

    Ετσι....

    Μηπως καποιος...Ξυπνησει...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλέ μου συνάδελφε,
    ειλικρινά, δεν διαφωνώ σε κάτι μαζί σου.
    Έχω όμως μια απορία και θέλω να μου τη λύσεις: ΠΟΥ είδες γραμμένο ή από ΠΟΥ έβγαλες το συμπέρασμα πως:

    "Αντιθετα απο σενα...Εχω την αποψη...Να μιλαω πλεον...ΜΟΝΟ σε ΜΗ κομμουνιστες...!!"

    (;;;;;;;;!!!!!!!)

    Διαβάζω και ξαναδιαβάζω, το σχόλιό μου σε σένα, το σχόλιό μου στην ββ, δεν βγαίνει από πουθενά τέτοιο νόημα. Πως δηλαδή εγώ "δεν θα μιλάω σε μη κομμουνιστές".

    Με αυτό που γράφεις, μου δείχνεις πως δεν μπόρεσα τίποτα να σου μεταφέρω από τις σκέψεις μου.
    Απέτυχα πλήρως...

    Καλή δύναμη φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΗΤΡΗ...
    Εσυ με ξερεις, καλυτερα...Και "διαβαζεις" αναμεσα στις γραμμες...Αυτο που θελω να πω...!!!

    Και βεβαια και ο ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ...Ειναι πολυ καλος και
    συνειδητοποιημενος συντροφος μας...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΚ...
    Ευχαριστω...Για τα καλα σου λογια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙΚΟΔΟΜΕ...
    Ουτε εγω διαφωνω μαζι σου...Πως θα μπορουσα αλλωστε...Αυτα που λες ειναι αυτονοητα για μας...!!
    ΛΕΩ...
    Οτι δεν εξαρταται πια απο μας...
    ΑΛΛΟΙ ειναι αυτοι που πρεπει να σταματησουν το κρυφτο...Και να δουνε μπροστα τους...!!!
    Στο απαντητικο μου σχολιο σε σενα...Μιλαω σ αυτους...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή