Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ...ΠΛΟΥΣΙΟΙ...

Θα ερθει ο Δημητρης, ο καλος μου φιλος να μου φωναξει...
Θα γινω ισως...Λιγο.."δεξιος"
Και λιγο..βλακας, το ξερω...
Αλλα εγω...Λογοκρισια στο στομα μου...Και στη σελιδα αυτη...
Ποτε δε θα βαλω...
ΠΟΤΕ...
Και σημερα, θα γραψω "αντιθετα"...Απ οσα φαινομαι να πιστευω...Ανατρεπτικα, και...Φιλοκυβερνητικα...
ΝΑΙ...
Γιατι ετσι αισθανομαι...Δεν ειμαι δουλος κανενος..Με κριτικο ματι τα βλεπω ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ..
Και τη ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ....
Δεν την αντεχω...Γαμω τα αυτια μου...Ποτε δεν την αντεχα...

Μα....Σπιτια μεσα στη ΝΑΤΟΥΡΑ ρε...;;;
Να εχω οικοπεδο, τεσσερα στρεμματα, και να φτιανω βιλλα...ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΑΤΟΥΡΑ ρε γαιδουρια...;;;
Να τα κανουμε λοιπον ολα γιαπια και σταχτες και μπουρμπερη..;;;
Για να στεγασει την "φτωχη φαμελια του" ο απορος, με τα τεσσερα στρεμματα χωραφι, στη ΝΑΤΟΥΡΑ....;;;;
Για να βρουνε δουλεια οι οικοδομοι, οι χτιστες, οι πλακαδες, οι μπετονιερες...;;
Για να μην εμποδιστει η ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...;;

Ποτε σας και σωσετε ρε...
Αστεγοι και ανεργοι να μεινετε ολοι...Εκατο φορες...Τι λεω...Χιλιες φορες...
Και να τρωτε λεμονακια και ρυζι...
Και να μενετε σε κουτες, πισω απ τα..πρωην κεντρικα του ΙΚΑ στην Πειραιως...
Γαιδουρια.... ΕΕΕ γαιδουρια...
Ιδιοκτητες της συμφορας μας...ΟΛΩΝ ΜΑΣ...
Που ζητατε...την αδεια μας για να να μας...Πηδηξτε παλι...
Και τα παιδια μας...Και τα εγγονια μας...Και ολον τον κοσμο...
ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...Φαταουλες...
Σκατενιοι εργολαβοι...Βουλευτες ξεφτιλες...

Εγω λοιπον...Ο ελαχιστος...Μαχαιρι θα σας περναγα...Στα απαυτα σας...
Μαχαιρι και...αποξηρανση...Και μεσα σε καδρο θα τα εβαζα...Δωρεαν..συσκευασια...
Λαμογια...
Την ιδιοκτησια σας και τα συμβολαια σας...Ξερετε που τα γραφω...
Και απο την...Ακολη την υπουργινα...Υπερθεματιζω...

Καμμια δομιση μεσα στη ΝΑΤΟΥΡΑ...Ιδιωτικης χρησης...Και ελαχιστη κρατικη δομηση, μονο για την αναδειξη...της περιοχης...
Κι αμα θελετε να ξερετε...Και πληρης απαγορευση της δομησης...Δε με χαλαει...

Με χαλαει μονο η ξεφτιλα σας...Και η πουστια σας ρε....
Και θα σας...διεγραφα, απο βουλευτες...Αν ημουνα εξουσια εγω...
Γιατι...Μονο που στηριζετε, τη δομηση στη ΝΑΤΟΥΡΑ...
Μου δειχνει, οτι ειστε κλεφτες και ψευτες...
Και δεν αξιζετε...Για τιποτα...

Και να σας πω και κατι αλλο..Βοδια μου...;;;
Και ας σας πειραξει οσο θελει...
ΚΑΝΕΙΣ φτωχος και αστεγος...Μεταναστης και ντοπιος...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ....Γιατι οι φτωχοι, οι ανεργοι, οι αποροι...Που ΕΣΕΙΣ τους καταντησατε ετσι...
ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΡΔΙΑ ρε...
Και ψυχη...Και νοιαζονται...
Οχι σαν εσας...
Λαμαρινανθρωποι...

16 σχόλια:

  1. Τί είναι η Νατούρα-Κατούρα πώς τη λες; Τπτ δεν κατάλαβα, τώρα ξύπνησα μάλλον γι' αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΑΓΙΣΣΑ...
    Περιοχες προστατευομενες...Με φυσικη ομορφια...
    Και ειδικες πανιδες και χλωριδες..Ειναι οι περιοχες ΝΑΤΟΥΡΑ...Οπως στο νησι της ΧΙΟΥ με τα μαστιχοδεντρα...
    Εβαλε λοιπον η Μπιρμπιλη..!0 στρεμματα, για τη δομηση ΜΕΣΑ στις περιοχες αυτες..Που ειναι χαρτογραφημενες και αυστηρως περιορισμενες...
    Και σηκωθηκε το συμπαν...
    Οτι εχουνε ιδιοκτησιες...
    Οτι θα μεινουνε οι φαμελιες αστεγες...
    Οτι εμποδιζεται η"αναπτυξη"...
    Οτι εμποδιζεται η οικοδομη...
    Οτι αυξανει η ανεργια...
    Πληθος οι βουλευτες...Επεσανε να τη φανε την
    Μπιρμπιλω...
    Να χτισουμε παντου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α! ΓΕΙΑ ΣΟΥ μωρέ Μαχαίρη!!!
    Επιτέλους ένας άνθρωπος που λέει σ'όλους τα σύκα σύκα και την σκάφη-σκάφη, χωρίς να φιλτράρει τον λόγο και την σκέψη του πάντα μέσα απο κόμματα!
    Τι να πω εγώ τώρα τι να προσθέσω στο λόγο σου???
    Στέκομαι απλά απο πίσω σου...
    -----
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Αυτή η μάγισσα ...πόσο μου θυμίζει τις ερωτήσεις του ΤΟΤΟΥ!!!!
    Χαχαχαχαχαχαχα! Νατούρα-κατούρα!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαστορα χαιρεται, περιοχες ΝΑΤΟΥΡΑ, περιοχες απειρου καλους, αλλα που το απειρο καλος, εχει αρχισει να κινδυνευει, απο τα ''παραθυρακια'' του νομοσχεδιου της καθε Μπιρμπιλη, ΝΑΤΟΥΡΑ, δεν ειναι χαρακτηρισμενες μονο περιοχες οπως τα μαστιχοδενδρα η τα μανταρινοδεντρα της Χιου, ΝΑΤΟΥΡΑ δεν ειναι μονο οι Πρεσπες, η το δελτα του Εβρου, το Βαι, η το απολιθωμενο δασος στην Μυτιληνη, η οποια αλλη περιοχη της Ελλαδας αντιστοιχη.
    ΝΑΤΟΥΡΑ, εχουν χαρακτηρισει---αληθεια, ποτε ρωτησαν τους ντοπιους---το καθε χωραφι του καθε μπαρμπα-Μητσου, που κανει στον εναεριο χωρου του ακροβατικα το τρυγονι οταν μεταναστευει, εκει που ο αρσενικος σκαντοχοιρος ερωτοτροπει με τα αγκαθια του θυληκου, εκει που η οχια στηνει καρτερι στον αρουραιο, δηλαδη αυτα που γινοντουσαν αιωνες πριν και οι περιοχες λεγοντουσαν, το ''πατημα'', το λιβαδι του ''αλεκου''---ακουσες αλεκο---η οπως τις ελεγαν, αυτα τα χωραφια που τα πατρογονικα του καθενος μας του τα κληροδοτησαν, η σκεφτονται να του τα ''γραψουν'', για να κανουν για τα εγγονια ενα σπιτακι, να περνουν ανασες στις διακοπες---τις απληρωτες, απο τ'αφεντικα, απο εδω και εμπρος---.
    Ερχεται λοιπον η νομοσχεδιαστρια η ''ΑΘΩΑ'' οικολογα η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ και σου ''λεει'',---οχι η ιδια βεβαια, το νομοσχεδιο---αυτα τα κτηματακια που ειχες, το μισο στρεμμα, το ενα στρεμμα, τα δυο, τα τεσσερα και μεχρι τα δεκα, ξεχνα τα, δεν κτιζεις τιποτα, λες εσυ τωρα, γιατι, σου λεει ''αυτη''---οχι η ιδια, το νομοσχεδιο---πρεπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ η φυση, τι θα ''παραδωσουμε'' στις επερχομενες γεννεες?
    Το σκεφτεσαι, εχεις εντωμεταξυ, ''φαει'' σε μεγαλες δοσεις εδω και κατι χρονια πριν, απο κατι ''οργανωσεις οικολογικες'' το δολωμα για πρασινες αναπτυξεις και ''κατι'' τετοια ομορφα, λες, εχει δικιο, δεν ειναι σωστο το μικροσυμφερον μου, να το βαλω πανω απο το κοινο καλο, χαλαλι τα 60 τετραγωνικα που ''θα'' εκτιζαν τα παιδια, δεν πειραζει που παει στραφι το κτηματακι, αλλωστε ποσες μερες θα κανουμε διακοπες, ο ενας πανω στον αλλο, δεν πειραζει θα ξαναβρεθουμε σαν οικογενεια, το κοινο καλο.
    Και σκεφτεσαι το τρυγονι να ''τσιλιμπουρδιζει'' με την ''δικια'' του στην αγριογκορτζια, που ηθελες οταν κτισουν τα παιδια, να την μπολιασεις---να τρωνε ενα αχλαδι τα μικρα της προκοπης---και δακρυζεις απο χαρα τρυγονισια και απο λυπη ανθρωπισια, και αντε ρε καταραμενε οφι, κανε φιδακια και τρεχα δυστυχε ποντικα στην ποντικινα σου και κανε ποντικακια, και δωστου γερο-σκατζοχοιρε τωρα στα τελευταια, μπας και συνεχισεις το ειδος.
    Και πανω στην γλυκεια σκεψη του ''φυσικου'' πλανητη, μπαινει ο ''εξω απο εδω'' στο μυαλο και σκεφτεσαι, καλα ρε π.... μου, ΝΑΤΟΥΡΑ ειναι κατω απο τα 10 στρεμματα και πανω απο τα 10 τι ειναι?
    Και ''ανοιγεις'' το νομοσχεδιο και διαβαζεις και τα ματια σου τρεχουν ανθρωπισια, ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ.............ΠΙΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκει που στην περιοχη ας πουμε των 30 στρεμματων θα κτιζοντουσαν 15-20 σπιτακια, των 60,70,90 τετραγωνικων και στον περιβαλοντα χωρο θα εβαζες δενδρα και θαμνους που ευδοκιμουν στην περιοχη, εκει που θα ανοιγοτανε ενας δρομος ''αγροτικος'' για να πηγαινουν οι ανθρωποι στα σπιτια τους, τωρα αφου σου απαξιωσαν την ''περιουσια'' και σου την ''αγορασαν'' μπιτ-παρα, στηνουν ενα 5αστερο hotel, με πισινες---ας εχει η περιοχη προβλημα επαρκειας νερου---νεροτσουληθρες, υπαιθριες ντισκο, τραπεζια με φαναρακια, γηπεδα για τεννις, με προβολεις---που να παιζεις το πρωι νταλα ο ηλιος στο κατακεφαλο---εχει ομως βιολογικο καθαρισμο των λυμματων, ανοιγουν εναν ασφαλτοστρωμενο δρομο 7-8 μετρων πλατους για να χωρανε οι κλιματιζομενες πουλμαναρες που ανεβοκατεβαζουν το ''χρημα'', τωρα ενα τετοιο ''πρασινο'' οικολογικο κοφτηριο χρηματων ειναι χρησιμο για την οικονομια του τοπου και εντελως, ΝΑΤΟΥΡΑ, βεβαια κατι λιγα πανε στην τσεπη του κρατους και οι εργαζομενοι εκει δεν εχουν καλυψεις, ασφαλιστικες και δουλευουν 12-15ωρα και τα τρυγονια και τα σκαντοχερια δεν βρισκουν ΝΑΤΟΥΡΙΚΗ ησυχια σχεδον ολο το εικοσιτετραωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πιο ''κατω'' βλεπει το ματι σου, οτι σε αυτες τις ΝΑΤΟΥΡΟΠΕΡΙΟΧΕΣ, μπορεις να στησεις---εσυ οχι ρε καραμητρο, καρακητσο, καραθανο και λοιποι καραμαυροι, που θα βρεις τα ''μπικικινια'', οι εταιρειες, π.χ ο Μυτιληναιος, ο Βαρδινογιαννης και αλλοι ''οικολογοι''---ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ναι αυτες της πρασινης αναπτυξης, υψους 150 ΜΕΤΡΩΝ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΦΤΕΡΩΝ 90 ΜΕΤΡΩΝ, θα παει να κανει την φιγουρα του ο ''τρυγονος'', εκεινα τα θεαματικα βολ-πλανε και θα γεμιζει ο ουρανος, φτερα και πουπουλα και ενας ερωτας πουλιων θα μενει...............ανεκλπηρωτος, θα την εχει στημενη η vipera, για το απογευματινο της κολατσιο και μην τον ειδατε τον αρουρη, αυτοι οι ''διαολοι'' οι ανεμογεννητριες, για να πακτωθουν, χρειαζονται τονοι τσιμεντου στις βασεις τους και για να μεταφερθουν, χρειαζονται να ανοιχθουν δρομοι, γκρεμιζοντας παραβολες και χαλωντας μποντικοφωλιες και θα ψαχνει ο ερωτυλος γερο-σκατζοχοιρος να σβησει την διψα του με λιγο νερακι---μετα το ολονυχτιο ερωτικο του οργιο με την παθιαρα σκατζοχοιρινα--- που ξερει οτι υπαρχει στο τριτο βραχακι δεξια μετα την αγριογκορτζια που ηθελες να μπολιασεις, για να εχουν ενα αχλαδι απο το χωραφακι που τους αφησε ο παπους και εκτισαν το σπιτακι, ο μπαμπας και η μαμα, που του αφησαν οι δικοι του παπουδες και δεν θα το βρισκει, γιατι οι ''πρασινοι'' γιγαντες οταν δουλευουν δημιουργουν δονησεις στο εδαφος της ταξης των 2,2 ριχτερ και αλλαζουν την ροη των υπογειων υδατων, και ενω στα 2,5 χιλιομετρα μακρυτερα, πηγαινε η νυφιτσα και εκλεβε καμμια κοτα που και που, τωρα παει και δεν βρισκει τιποτα, γιατι οι ανθρωποι που εμεναν εκει, με το που αρχισε η λειτουργια των ''οικολογικων'' γιγαντων, εφυγαν, ''βλεπεις'', μαλλον ''ακους'', τον ηχο ολη τη ωρα της λειτουργιας τους και ''χωριο'' δεν γινεται.
    Για αυτες τις περιοχες φωναζουν ΜΑΣΤΟΡΑ, για να κτιζουν οι ανθρωποι, οχι για το λεμονοδασος στον Πορο, ουτε στην Χιο.
    Εγινες αθελα σου, βασιλικοτερος του βασιλεως, αυτα ειναι συζητημενα στην ΚΕΔΚΕ και ως συνηθως τα λαμογια των κυβερνησεων με τα λαμογια των γνωστων παραταξεων ''προοδευτικων'' και μη, την εκαναν ''γαργαρα'' γιατι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη, συγνωμη Μαχαιρη ηθελα να γραψω.
    Και μη μου ''αρχισεις'' τις αντιρρησεις, ψαξε αν μπορεις τις συνεδριασεις και το τι εχει λεχθει για το παραμυθι των περιοχων και καλα ΝΑΤΟΥΡΑ.
    ΝΑΤΟΥΡΑ και στα μουτρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kariatida62 μην στεκεσαι πισω απο ουρες που δεν ξερεις ποτε θα σηκωθουν και θα.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Μαχαίρη η αλήθεια είναι ότι την ουρά του Δημητράκη δεν την είχαμε σκεφτεί...χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kariatida62, μην ''ψαχνεις'' συμμαχιες, σχολιασα αυτο που εγραψες, αλλα τσιμουδια γι'αυτα που εγραψα, το μυαλο σου μονο στο.................πηγε, αχ τι θα κανω ωρε μ'εσενα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tο ειπα...Δεν το ειπα...;;
    Το ειπα, οτι θα τα ακουσω...
    Ομως...
    Εδω ειναι οι αποψεις και των δυο μας και κρινονται...
    Εγω εγραψα...Οτι ειμαι εναντιον την δομησης στις περιοχες ΝΑΤΟΥΡΑ...
    Οχι να μην γινονται σπιτια, και να γινονται..
    Ξενοδοχεια...
    Βεβαια...Το νομοσχεδιο, δεν το διαβασα...
    Αν περιεχει αυτα που λεει ο Δημητρης...Βεβαια ειναι λαθος...
    πρεπει να μην οικοδομηθει καθολου η περιοχη λεω...
    Αυτο λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαχαίρη καλό σου απόγευμα.
    Θα σου πω την αλήθεια και σε εσένα και στον Δημήτρη.Προτιμώ εκείνον που ακόμη και μέσα στην άγνοιά του, ακόμη και αν κάνει λάθος, τολμάει να έχει την δική του άποψη και να την εκφράζει.Το προτιμώ καλύτερα, είναι πιο εποικοδομητικό από την γνώμη εκείνου που ταυτίζεται με την άποψη, επειδή το είπε ο "τάδε".
    Είναι πιο εποικοδομητικό, ακόμη και αν κάνει λάθος, γιατί αν η κριτική του είναι καλοπροαίρετη (και μόνον για καλοπροαίρετη κριτική μιλάω), αλλά προκύπτει από την άγνοιά του και την στρεβλή ενημέρωσή του,έχει ελπίδες να κατανοήσει και να αποδεχτεί το λάθος του.Το ακόμη πιο σημαντικό είναι, σε περίπτωση που έχει δίκιο και έχει σωστά κατανοήσει και με ορθό κριτήριο συμβάλει στην κατανόηση του προβλήματος και στην ανάκληση της πιθανόν λάθος εκτίμησης.
    Το επικίνδυνο είναι όταν συμφωνούμε, όχι επειδή έχουμε κατανοήσει το θέμα, αλλά επειδή το είπε ο "αρμόδιος" στην γλώσσα μας το λέμε: "Το είπε η καθοδήγηση"η "το είπε το κόμμα"
    Και βέβαια είναι μια εγγύηση το να το πει το κόμμα, γιατί υποτίθεται ότι το κόμμα παίρνει συλλογικές αποφάσεις.Αυτό όμως όχι μόνον δεν εμποδίζει το να έχει κάποιος διαφορετική αντίληψη, επιβάλλεται μάλιστα.
    Και είναι στο δικό μας χέρι να το συζητήσουμε, να πούμε στον φίλο τα πραγματικά επιχειρήματα και να μπορέσει να πεισθεί για την ορθότητα της απόφασης.Αλλά πάντα να παίρνουμε υπ΄όψην μας την άποψη που ακούγεται και δεν συνάδει με την δική μας.(Χώρια που μπορεί να έχει γίνει και λάθος)
    Μου αρέσει ο Μαχαίρης λοιπόν, που με τέτοια οξύτητα βάζει το θέμα, αλλά για να πω την αλήθεια μου αρέσει και ο Δημήτρης με τα επιχειρήματά του, που υπερασπίζεται την απόφαση του κόμματος και γίνεται πιστικός.
    Τώρα Μαχαίρη, όταν μιλάμε και βάζουμε ζητήματα τέτοιου χαρακτήρα μάλιστα, δεν μένουμε στο εγώ έτσι πιστεύω και ας με κρίνουν οι άλλοι.
    Ή μας πείθουν τα επιχειρήματα που μπαίνουν στο τραπέζι ή υπερασπιζόμαστε τα δικά μας επιχειρήματα.
    Προσωπική άποψη δεν έχω, δεν έχω διαβάσει την απόφαση και τις θέσεις του κόμματος ούτε το νόμο.
    Μετά από αυτήν την κουβέντα ,πάω να ρίξω μια ματιά.
    Να αυτό είναι μια συμβολή στην ορθή ενημέρωση.
    Μα τον γιαραμπή, σας ευχαριστώ και τους δύο,για αυτήν την καλή συνομιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΒ
    Δεν θεωρω πρεπον...Σε δημοσιο διαλογο, μεταξυ
    ομοιδεατων...Να υποστηριζουμε διαφορετικες αποψεις, και μετα να λεμε, και να ξαναλεμε, επιχειρηματα...
    Για τους αλλους που διαβαζουν...Φαινεται σαν διαφωνια εφ ολης της υλης, και δεν θελω να δωθει τετοια εντυπωση...
    Δεχομαι σαν σωστη την αποψη, οτι στις περιοχες
    ΝΑΤΟΥΡΑ δεν πρεπει να οικοδομειται τιποτα, πλην εργων για την αναδειξη της περιοχης...
    [δρομακια, μονοπατια, πλατειες, εργα υδρευσης
    ηλεκτροφωτισμος κλπ]
    Ουτε για ανεμογεννητριες, ειπα κατι...Ουτε για πενταστερα...
    Τωρα...Αν αφεθει, βεβαια, ο καθε..Μπαρμπα Μητσος, να οικοδομησει...
    Στο τελος θα γινει...ΚΥΨΕΛΗ και ΠΑΓΚΡΑΤΙ η ΝΑΤΟΥΡΑ....

    Τους Ντοπιους, αμα τους ρωτησεις...Τι θα πουνε..;;
    Οτι θελουνε να βαλουνε ενοικιαζομενα..;;;
    Οτι θελουνε να χασουνε την αδεια οικοδομης..;;
    Οτι δεν ενδιαφερονται για τη ΝΑΤΟΥΡΑ..;;

    Αυτοι..Θα πανε να ψηφισουνε τους βουλευτες, που υπεγραψαν το μνημονιο..Μηπως και σωσουνε το..
    οικοπεδακι...
    Αυτα...
    Αλλο τιποτα δεν εχω να λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα σοφέ μας Μαχαίρη!
    Καλησπέρα και σε όλους τους φίλους!
    Μου αρέσει η κουβέντα σας και μη φοβάσαι φίλε μου δεν δίνεται εντύπωση διαφωνίας αλλά διαλεχτικής σύνθεσης απόψεων!
    Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτό είναι το θέμα! Αυτό κουβεντιάζαμε και με την ΒΒ στο σπιτικό της.
    Πλέουμε σε έναν ωκεανό σκόπιμης παραπληροφόρησης και στρέβλωσης των γεγονότων... εδώ οι σοσια-ληστές έγιναν σοσιαλιστές, τρομάρα τους! Να τους ξεμπροστιάζουμε και να τους αντιπαλεύουμε. Να τα ακούν και οι εφησυχασμένοι με τις παρωπίδες ωχαδερφιστές, μπας και ξυπνήσουν και βγουν στους δρόμους πριν πεθάνουν!
    Να'στε καλά και μαχητικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαστορα καλησπερα, σωστα λες οτι σε περιοχες ΝΑΤΟΥΡΑ δεν πρεπει να κτιζεται τιποτα.
    Το νομοσχεδιο της Μπιρμπιλη αφηνει παραθυρακια, παραθυρακια που απευθυνονται στους εχοντες, που θα ''μαζεψουν'' πολλα μικρα κτηματακια και θα ''φτιαξουν'' το 5αστερο και παραθυρακια για εγκατασταση ανεμογεννητριων.
    Αυτο που εγραψα για τα χωραφακια ''μιλαω'' για περιοχες που εγιναν ''ΝΑΤΟΥΡΑ'', ας το πουμε, ''προσφατα'' και που για χρονια ητανε ''τιποτα'', ισως σε αυτο το σημειο να εγινε το ''μπερδεμα'', δεν θεωρω οτι εσυ και καποιοι φιλοι οταν λες-λετε την αποψη σου-σας, οτι υπαρχει αλλη προθεση εκτος της αποψης για γονιμο διαλογο, χαρα, τιμη μου, να μαθαινω πραγματα που αγνοω η τα βλεπω και ενδεχομενως και λαθος, καλη μας ΚΥΡΙΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλως λοιπον φιλε Πορτιατη..
    Εγω λοιπον, οπως γραφω και πιο πανω..
    Δεν ειμαι ικανοποιημενος, με τη θεση, αυτη, και ξαναλεω, οτι στις περιοχες ΝΑΤΟΥΡΑ πρεπει να
    ειναι αρτιο για δομηση ενα οικοπεδο ανω των δεκα στρεμματων...[πολυ ελαχιστες ιδιοκτησιες υπαρχουν τοσο μεγαλες..]
    Και βεβαια,να μη χτιζονται μεγαθηρια, και ξενοδοχεια...
    Τοσες θεσεις εργασιας χαθηκαν μεχρι τωρα...
    Ας χαθουν και λιγες ακομα, για το περιβαλλον..
    Τωρα, σχετικα με τις ανεμογεννητριες...
    Επειδη αναφερθηκε...
    Δεν υπαρχουν ΜΟΝΟ οι τεραστιες...Αλλα και πολλα μεγεθη μικροτερες...Οι οποιες, θα μπορουσαν να "φαινονται" σαν τους παλιους μυλους...
    [προταση για τη Ναξο]
    Ακομη, θα μπορουσαν να δημιουργηθουν "παρκα"
    αιωλικης...Αυτονομα, ανα περιοχες...
    Και οχι να κατευθυνεται η ενεργεια, αποκλειστικα στο δικτυο της ΔΕΗ...[τωρα δεν συμφερει]
    Αυτα ολα εχουν γινει..[Ισραηλ, Ολλανδια] δεν ειναι πανακεια η προταση του υπουργειου, αλλα δεν ειναι και καταδικαστεα, η ιδεα...
    Αιολικη, χρησιμοποιειται στην Ελλαδα, απο...αμνημονευτων [μυλοι] χωρις να θιγεται το περιβαλλον..[αντιθετα, πριν τους Ολυμπιακους, επιδοτηθηκε η...Αναπαλαιωση τους, για λογους τουριστικους]
    Το περιβαλλον θιγεται, απο την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ φωτογραφικη προταση του υπουργειου,[μεγαλες ανεμογεννητριες] απο τα μικροσυμφεροντα των ντοπιων,[ενοικιαζομενα, στη θεση των απαξιωμενων καλλιεργειων] και απο την αδρανεια, των υπολοιπων...Μην τυχον και κινδυνεψει η τοπικη οικονομια...[οικοδομη]
    Τι λετε..;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημητρη...
    Ποτε δεν ειπα κατι κακο για σενα..Αντιθετα..
    Τα παραθυρακια, ειναι το κακο...
    Οτι στο χωραφι των δεκα στρεμματων, πρεπει να υπαρχει οπωσδηποτε κατοικια, οχι ξενοδοχειο..
    Ουτε ενοικιαζομενα, ουτε κατατμηση και πολλες κατοικιες..
    Τωρα...
    Στο χωριο μου, οπως ξερεις, ειναι χαρακτηρισμενο
    εξ ολοκληρου,
    ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ...
    Ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα, που ειναι και πανακριβα...[ξυλινα μασιφ κουφωματα, ειδικα εξωτερικα σοβατισματα,ημιεμφανους πετρας...
    παραδοσιακες κλειδαριες και εξωθυρες..
    Σκιαστα και ψευδοπροσοψεις..ξυλινα μεσοπατωματα,
    απο ακατεργαστους κορμους,Παρασταδες μαρμαρινες,
    ...Τρεχα γυρευε...]
    Και ομως...
    Ειναι η περηφανια μας...
    Η ζωγραφια μας...
    Και εχει και πολυ τουρισμο, που ερχονται να δουν ακριβως αυτο...
    Το "μαρμαρενιο χωριο"
    Τεραστια διαφορα, ακομα και απο τα γειτωνικα χωρια..Και..Κωμο..πολεις...
    Ναι...
    Ειμαι περιφανος, διοτι, φιλε...
    Στο χωριο μου...
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή